GBC/QCC VOORJAARSBIJEENKOMST - DONDERDAG 18 APRIL 2024

De voorjaarsbijeenkomst wordt verzorgd in samenwerking met de Quarter Century Club, en zal plaatsvinden op donderdag 18 april 2024 in De Weitstaar, Rottegatsteeg 6,  3953 MN Maarsbergen.

De Weistaar 12

VOORLOPIGE PROGRAMMA

Het onderstaande programma is nog niet definitief en kan dus nog qua tijdindeling en onderwerpen veranderen.

10:00 uur: Ontvangst met koffie/thee moet lokale lekkernij
10:30 uur: Opening, korte introductie De Weistaar, Ria van Garderen
10:40 uur: Gastspreker: Johan Heij, Directeur IBM Nederland B.V.
11:25 uur: GBC Algemene Leden Vergadering *)
11:45 uur: QCC Algemene Leden Vergadering *)
12:00 uur: QCC voorstellen van nieuwe bestuursleden
12:20 uur: Einde programma
12:30 uur: Lunch en nazit

13:30 – 15:30 uur Activiteit Boerengolf.

Tot 15:30 uur zijn alle consumpties inbegrepen in het arrangement (inclusief wijn, bier en Hollands gedestilleerd). Na 15.30 uur zijn alle consumpties voor eigen rekening.

*) Wij streven ernaar zoveel mogelijk tijd beschikbaar te hebben voor het ontmoeten van onze oud collega’s en gezellig bij te praten. De ALV wordt dan ook zo kort mogelijk gehouden. Alle stukken zijn beschikbaar via de resp. websites van de QCC en GBC (interne nieuwsbrief). Vragen graag van tevoren sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard is tijdens de vergadering gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de vergadering presenteren wij beknopte informatie van de stukken.

DEELNEMERSKOSTEN
De kosten voor deelname zijn € 17,50 per persoon, plus eventuele kosten voor de activiteit.

De Weistaar 13

De lunch bestaat uit broodjes met diverse vlees- en kaassoorten, salades, een warme snack (!) Er is volop koffie, thee, melk, jus d’orange, frisdrank beschikbaar. Tot 15.30 uur is wijn, bier en Hollands gedistilleerd als onderdeel van het arrangement beschikbaar. Na 15.30 zijn de consumpties voor eigen rekening.

De Weistaar 11

Hole in one? Na de lunch is er voor liefhebbers gelegenheid om een paar holes boerengolf te spelen. Afhankelijk van de weergoden kan dit binnen of buiten. Het maximum aantal deelnemers voor deze activiteit is
50, dus VOL=VOL.

BETALING
Alle consumpties zijn tot 15:30 uur onderdeel van het arrangement. Consumpties na 15:30 uur zijn voor eigen rekening. De eigenbijdrage en de eventuele kosten voor de activiteit worden na de bijeenkomst via de afgegeven machtiging geïncasseerd.

AFZEGGEN
Wij geven het aantal deelnemers op 8 april 2024 door aan de Weistaar. Voor dit aantal moeten wij betalen. Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen laat het ons weten. Per mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afzeggingen na 8 april worden in rekening gebracht. Op de dag zelf kunt u bellen met Ria Heskes, 06-23025184 of Wim Meere, 06-13398008.

Wie zich tijdig opgeeft:
- Ontvangt per post één of twee badges die toegang geven tot de bijeenkomst en de lunch.
- Is er op de GBC website een lijst met deelnemers op postcode beschikbaar om samen reizen te bevorderen.
- Een route beschrijving naar de plek van de bijeenkomst

BEREIKBAARHEID
De Weistaar is goed bereikbaar vanaf de A12 afslag 22 richting Maarsbergen. Neem de Woudenbergseweg/N226 en Griftdijk naar Rottegatsteeg 6. De parkeerplaats beschikt over voldoende ruimte en is voor gasten gratis.

GBC Evenementen Commissie