De Grey Blue Circle najaarsbijeenkomst wordt georganiseerd in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten op donderdag 19 oktober 2023, en u kunt zich via het onderstaande formulier voor deelname inschrijven tot 23 september 2023.

Kosten
De kosten bedragen € 17,50 per persoon, exclusief de kosten voor deelname aan activiteiten en voor de consumpties tijdens de nazit.

Tarieven en voorwaarden Nationaal Museum

  • Volwassene (vanaf 13 jaar): € 17,50
  • Defensie- en Veteranenpas: € 0,00 *
  • Museumkaart/Vrienden: € 0,00 *
  • Loterij VIP-kaart: € 0,00 *
  • Vrienden NMM-pas: € 0,00 *

* Neem je Museumkaart of Vrienden NMM-pas altijd fysiek mee. De vrienden Loterij VIP-kaart (voor- en achterkant), CJP-pas en studentenkaart mogen digitaal worden getoond.

Incasso
Door het electronisch insturen van dit formulier geeft u toestemming aan Grey Blue Circle, met Incassant ID NL07ZZZ405385610000, om een éénmalige incassoopdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om éénmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Grey Blue Circle.

Privacy
Door deelname aan deze dag heeft u en/of uw partner geen bezwaar te worden vermeld in de deelnemerslijsten.
Er zullen gedurende deze dag foto's en/of video's worden gemaakt. Deze foto's/video's zijn uitsluitend bedoeld als verslaglegging voor gebruik op de websites van GBC en QCC, en de besloten Facebook pagina's van IBM Friends, The Netherlands en Veteranen van IBM. Door deelname aan deze dag heeft u geen bezwaar tegen het maken van foto's/video's en de publicatie hiervan.

Gegevens
Vul hieronder de gevraagde gegevens in, controleer of deze correct zijn ingevuld, ga akkoord met de voorwaarden en klik daarna op de knop VERZENDEN.

Aanmeldingsformulier

U kunt maar aan één activiteit deelnemen. De deelname aan een activiteit geldt voor uzelf en voor uw eventuele partner. De betaling van een gekozen activiteit wordt, evenals de eigenbijdrage, achteraf via een incasso geregeld.