PROGRAMMA EN AANMELDINGSFORMULIER NAJAARSBIJEENKOMST 2023

 AANMELDINGSFORMULIER (OOK VOOR ASPIRANT-LEDEN) 

ALS U NOG GEEN LID BENT DAN MOEDIGEN WIJ U AAN OM U HIER AAN TE MELDEN 

Wij nodigen aspirant-leden (ex IBM st/er, nog geen GBC lid) uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst.  

Voorlopig programma

10:00 - 10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee met lokale lekkernij
10:30 - 10:35 uur: Opening
10:35 - 11:00 uur: Johan Heij, Algemeen directeur IBM Nederland B.V.
11:00 - 11:30 uur: Gastspreker: Wij hebben de directeur van het Conferentiehotel bereid gevonden om u mee terug te nemen in de geschiedenis van deze bijzondere locatie.
11:30 - 12:00 uur: Informatie over de laatste updates betreffende het nieuwe pensioenstelsel en nog veel meer.
12:00 – 14:00 uur: Lunch
14:00 – 16:00 uur: Wij hebben een leuk activiteitenprogramma voor u uitgezocht, keuze uit:

 • Fietsen op de vliegbasis. Per gids 20 deelnemers. Bij voldoende belangstelling is een extra gids aan te vragen. Laat snel weten of u van deze excursie gebruik wilt maken zodat we bijtijds een tweede gids kunnen aanvragen.
  • Deelname € 20,75 inclusief huur stadsfiets (geen e-bike)
  • Deelname € 5,75 exclusief stadsfiets (bij gebruik eigen fietsen)

 • Laserkleiduivenschieten, max 50 personen. Kleiduivenschieten is een programma waar bijna iedereen aan mee kan doen. Door te schieten met een lasergeweer is het veilig en door het gebruik van herbruikbare duiven is het ook nog eens milieuvriendelijk. Deelname € 25,00 p.p.

 • Rondwandeling op eigen gelegenheid over het prachtige terrein van dit voormalige missiehuis. Beschrijving beschikbaar. Geen kosten aan verbonden

 

 • Bezoek aan het Nationaal Museum met eigen vervoer. De entreeprijzen staan vermeld in het inschrijfformulier.

16:00—17:00 uur: Nazit voor wie dat wil

AANMELDING

Vóór zaterdag 23 september 2023. Via het formulier op de laatste bladzijde van deze nieuwsbrief of via de GBC-website of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na de aanmelding volgt de bevestiging. Heeft u dieetwensen dan deze ook graag vermelden bij uw aanmelding.

DEELNEMERSKOSTEN

De eigen bijdrage is € 17,50 p.p. exclusief de kosten voor de activiteiten.

BETALING

Door u op te geven machtigt u de penningmeester van de GBC de verschuldigde bedragen na de bijeenkomst te innen van uw bankrekening. Alle consumpties buiten het hier gebodene zijn voor eigen rekening.

AFZEGGEN

Wij geven het aantal deelnemers op 13 oktober 2023 door aan het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Voor dit aantal moeten wij betalen. Afzeggingen na 13 oktober en ‘noshows’ worden doorberekend.

WIE ZICH TIJDIG OPGEEFT ontvangt per post:

 • één of twee badges die toegang geven tot de bijeenkomst en de lunch
 • de lijst met deelnemers op postcode, om het samen reizen te bevorderen, wordt op de website gepubliceerd (besloten gedeelte)
 • een routebeschrijving naar de plek van de bijeenkomst.

Bereikbaarheid

Voor gebruik van een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769AZ Soesterberg in te voeren en op de Richelleweg de bruine bewegwijzeringsborden naar Kontakt der Kontinenten te volgen. Je komt dan uit bij de inrit van het conferentiehotel. Vanaf de A28 vanuit Amersfoort neem je afrit 4 (Soest-Soesterberg) en sla je aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanuit Utrecht neem je ook afrit 4 (Soest-Soesterberg) maar sla je aan het einde van de afrit linksaf. Vervolgens ben je op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links tref je de inrit.

Openbaar vervoer

Bushalte ‘Soesterberg-Oost’ bevindt zich tegenover het conferentiehotel. Vanaf deze bushalte zijn er verbindingen met Amersfoort, Driebergen / Zeist en Utrecht. Plan je reis via 9292.nl of kijk voor meer informatie op de routepagina van het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Evenementen Commissie, Ria Heskes

 AANMELDINGSFORMULIER (OOK VOOR ASSPIRANT-LEDEN) 

ALS U NOG GEEN LID BENT DAN MOEDIGEN WIJ U AAN OM U HIER AAN TE MELDEN