Stichting Pensioenfonds IBM Nederland - Maart 2024 - Beleidsdekkingsgraad 136,8% - Actuele dekkingsgraad 134,2% - Vereiste dekkingsgraad 106,0% - meer informatie

PROGRAMMA NAJAARSBIJEENKOMST 2023

De Grey Blue Circle najaarsbijeenkomst wordt georganiseerd in het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten op donderdag 19 oktober 2023.

Voorlopig programma

10:00 - 10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee met lokale lekkernij
10:30 - 10:35 uur: Opening
10:35 - 11:05 uur: GBC vergadering en laatste informatie pensioen
11:05 - 11:35 uur: Gastspreker: Mevrouw Helen Kuijpers-Brand, ABN AMRO Meespierson
11:35 - 12:05 uur: Gastspreker Directeur Conferentiehotel
12:05 - 12:30 uur: Pauze

12:30 - 14:00 uur: Lunch

14:00 - 16:00 uur: Activiteiten programma en evt. nazit
16:00 - 17:00 uur: Nazit

 • Fietsen op de vliegbasis. Per gids 20 deelnemers. Bij voldoende belangstelling is een extra gids aan te vragen. Laat snel weten of u van deze excursie gebruik wilt maken zodat we bijtijds een tweede gids kunnen aanvragen.
  • Deelname € 20,75 inclusief huur stadsfiets (geen e-bike)
  • Deelname € 5,75 exclusief stadsfiets (bij gebruik eigen fietsen)

 • Laserkleiduivenschieten, max 50 personen. Kleiduivenschieten is een programma waar bijna iedereen aan mee kan doen. Door te schieten met een lasergeweer is het veilig en door het gebruik van herbruikbare duiven is het ook nog eens milieuvriendelijk. Deelname € 25,00 p.p.

 • Rondwandeling op eigen gelegenheid over het prachtige terrein van dit voormalige missiehuis. Beschrijving beschikbaar. Geen kosten aan verbonden

 

 • Bezoek aan het Nationaal Museum met eigen vervoer. De entreeprijzen staan vermeld in het inschrijfformulier.

16:00—17:00 uur: Nazit voor wie dat wil

AANMELDING

Vóór zaterdag 23 september 2023. Via het formulier op de laatste bladzijde van deze nieuwsbrief of via de GBC-website of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na de aanmelding volgt de bevestiging. Heeft u dieetwensen dan deze ook graag vermelden bij uw aanmelding.

DEELNEMERSKOSTEN

De eigen bijdrage is € 17,50 p.p. exclusief de kosten voor de activiteiten.

BETALING

Door u op te geven machtigt u de penningmeester van de GBC de verschuldigde bedragen na de bijeenkomst te innen van uw bankrekening. Alle consumpties buiten het hier gebodene zijn voor eigen rekening.

AFZEGGEN

Wij geven het aantal deelnemers op 13 oktober 2023 door aan het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Voor dit aantal moeten wij betalen. Afzeggingen na 13 oktober en ‘noshows’ worden doorberekend.

WIE ZICH TIJDIG OPGEEFT ontvangt per post:

 • één of twee badges die toegang geven tot de bijeenkomst en de lunch
 • de lijst met deelnemers op postcode, om het samen reizen te bevorderen, wordt op de website gepubliceerd (besloten gedeelte)
 • een routebeschrijving naar de plek van de bijeenkomst.

Bereikbaarheid

Voor gebruik van een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769AZ Soesterberg in te voeren en op de Richelleweg de bruine bewegwijzeringsborden naar Kontakt der Kontinenten te volgen. Je komt dan uit bij de inrit van het conferentiehotel. Vanaf de A28 vanuit Amersfoort neem je afrit 4 (Soest-Soesterberg) en sla je aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanuit Utrecht neem je ook afrit 4 (Soest-Soesterberg) maar sla je aan het einde van de afrit linksaf. Vervolgens ben je op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links tref je de inrit.

Openbaar vervoer

Bushalte ‘Soesterberg-Oost’ bevindt zich tegenover het conferentiehotel. Vanaf deze bushalte zijn er verbindingen met Amersfoort, Driebergen / Zeist en Utrecht. Plan je reis via 9292.nl of kijk voor meer informatie op de routepagina van het Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Evenementen Commissie, Ria Heskes

Volgende bijeenkomst

SAVE THE DATE: 24 OKTOBER 2024

De commissie evenementen is op dit moment al weer bezig met de Najaarsbijeenkomst 2024.

Veluwe 02

De locatie is inmiddels gevonden:
Het "Versailles van de Veluwe"
Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo

Het programma voor deze dag is nog onderwerp van discussie, maar zal evenals de voorjaarsbijeenkomst samen met de QCC worden georganiseerd. In de aanstaande juli nieuwsbrief komen wij uiteraard met meer details. Inschrijven zal ook dan mogelijk zijn via de GBC website.