Stichting Pensioenfonds IBM Nederland - Maart 2024 - Beleidsdekkingsgraad 136,8% - Actuele dekkingsgraad 134,2% - Vereiste dekkingsgraad 106,0% - meer informatie

Dit jaar zijn er weer verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan van SPIN. In de afgelopen periode hebben zich tien enthousiaste kandidaten gemeld die u graag willen gaan vertegenwoordigen. Nu is het tijd om te stemmen. U kunt stemmen via de gepersonaliseerde link in de email die u heeft ontvangen van SPIN.

Heeft u geen mail niet ontvangen? Vraag dan een stemcode aan via onze website: https://spin.nl/verantwoordingsorgaan/#verkiezingen

U kunt stemmen tot en met 3 mei. Meer informatie vindt u op spin.nl/verantwoordingsorgaan. Uw eventuele vragen kunt u mailen naar verkiezingen@spin.

Volgende bijeenkomst

SAVE THE DATE: 24 OKTOBER 2024

De commissie evenementen is op dit moment al weer bezig met de Najaarsbijeenkomst 2024.

Veluwe 02

De locatie is inmiddels gevonden:
Het "Versailles van de Veluwe"
Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1, 3852 LA Ermelo

Het programma voor deze dag is nog onderwerp van discussie, maar zal evenals de voorjaarsbijeenkomst samen met de QCC worden georganiseerd. In de aanstaande juli nieuwsbrief komen wij uiteraard met meer details. Inschrijven zal ook dan mogelijk zijn via de GBC website.